Didim
KSM härkätie2018

Somerniemeltä vietiin polttoainetta ja työkaluja

Somerniemellä Jakkulantien varrella olleista työkoneista on anastettu kahtena peräkkäisenä yönä 24–26.11 satoja litroja polttoainetta  ja koneiden erikoistyökaluja. Anastetun omaisuuden arvo on tuhansia euroja.
Työkoneiden työkalulaatikkoja oli rikottu ja muun muassa moottoriöljyä valutettu maahan.
Aiheutetuista vaurioista aiheutuu lisäksi huomattavia kuluja. Tapahtumia tutkitaan varkauksina.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry