Didim
KSM härkätie2018

Joulukalenteri 22.12.

Possu Pyylevän joulunajan herkkuja ovat leivonnaiset. Siirappipiparkakut ovat Pyylevälle erityistä herkkua ja kaiken kruununa ovat tietysti piparkakkutalot.
Kun possu näki Facebookista, että Somerolla on tehty harvinaistakin harvinaisempi piparkakkukartano, hän halusi nähdä sen heti. Ei muuta kuin jälleen pirssi peffan alle ja matkaan.
Sirpa Teräväinen kertoi saaneensa idean joulunajan koristerikkaaseen herkkuun Seeterin kartanosta. Possu antoi näköiskartanon arvosanaksi täyden kympin.
Piparkakkukartanon malli on täydellisesti esikuvansa näköinen. Taikinaa kului reilu kilo. Kaupan taikinasta on helpompi valmistaa piparkakkutalot, mutta tavalllisiin piparkakkuihin Sirpa Teräväinen leipoo taikinan aina itse.
Kartanon pylväät ovat keksitankoa, kivijalka vohveleista ja savupiippu lakritsista.
Seeterin emäntä Eerika Suvila kertoo Possu Pyylevälle olevansa hirmuisen tyytyväinen piparkakkukartanon saamasta julkisuudesta.

Possu Pyylevä ihailee suuresti piparkakkukartanoa, jota se pääsi katsomaan.

Possu Pyylevä ihailee suuresti piparkakkukartanoa, jota se pääsi katsomaan.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry