Didim
KSM härkätie2018

Nieminen kiekkoili taas historiallisen saavutuksen Somerolle

Kahdeksan nuorta suomalaiskiekkoilijaa, heidän joukossaan somerolainen laitahyökkääjä Otto Nieminen, ovat yltäneet historialliseen saavutukseen, voittamalla jääkiekon nuorten olympiakultaa kahtena peräkkäisenä talvena.

Somerolainen laitahyökkääjä Otto Nieminen on yltänyt historialliseen saavutukseen voittamalla jääkiekon nuorten olympiakultaa kahtena peräkkäisenä talvena. Nyt hän saavutti uuden merkkipaalun!

Tämä mies teki taas historiaa somerolaisessa kiekkoilussa!

Lue lisää 30.12.2014  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry