Didim
KSM härkätie2018

Rauli Badding Somerjoelle muistomerkki

Edesmenneelle Rauli Badding Somerjoelle aiotaan rakentaa Somerolle muistomerkki. Muusikon muistomerkin paikaksi on kaavailtu linja-autoaseman tienoota, jossa Somerjoki vietti aikaa nuoruudessaan.

Muistomerkistä on tarkoitus tehdä linja-autopysäkkimäinen. Se on kooltaan neljä metriä leveä, korkeudeltaan runsaat 2,5 metriä ja syvyydeltään metri, puolitoista.
Suunnittelun pohjana käytetään sarjakuvataitelija Heikki Paakkasen Turun kirjamessuille piirtämää Badding-figuuria. Siluetit tehtäneen metallilevyistä, jotka voisivat olla bussipysäkin päädyt.
Muistomerkin kustannusarvio ja rahoitus ovat vielä avoinna.
Muistomerkki paljastetaan ensi kesänä, kun juhlistetaan Baddingin musiikille omistettua tapahtumapäivää eli heinäkuun 11. päivä Rauli Badding Somerjoen musiikki soi pitkin pitäjää.

Hankkeen puuhaajat ovat paikallista kulttuuriväkeä ja Someron Kulttuurin organisoima patsastoimikunta.

Lisää 30.12.2014 lehdessäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry