Didim
KSM härkätie2018

4G-verkon peitto paranee ison harppauksen

Teleoperaattorit ovat rakentaneet 4G-verkkoa yli vuoden verran maaseudulle. Somero on ollut nopean verkon piirissä ainoastaan joten kuten. Katvealueita on riittänyt sekä kyllillä että keskustassa. Jopa yllättävän runsaasti Somerolla löytyy puutteita myös vanhemmasta tekniikasta, 3G.stä. Tiistain Somero-lehdessä asiasta lisää, mitä parannukia verkoille on tulossa ja mihin suuntaan.

Lounean toimipisteen vieressä on tehty nosturitöitä 4G-verkon laajentamiseksi.

Lounean toimipisteen vieressä on tehty nosturitöitä 4G-verkon laajentamiseksi.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry