Didim
KSM härkätie2018

Eduskuntaan tarvitaan asiantuntijoita

Eduskuntavaalit lähenevät. Ehdokashakemusten viimeiseen jättöpäivään on runsas kuukausi. Ehdokkaat saavat numerot maaliskuun 19. päivä. Siitä kuukauden päivät ehdokkailla on aikaa julistaa hyvyyttään, miksi heidät tulisi valita päättämään suomalaisten asioista.
Yksi kolmesta somerolaisehdokkaasta ilmoitti jättäytyvänsä pois vaalirumbasta. Siihen hän oli lupautunut viime kesänä. Vuoden sisällä kilpailutilanne on muuttunut ja mies tuli toisiin aatoksiin. Hän asetti rohkeasti yrityksensä ja sen työntekijät ehdokkuuden edelle.
Aika on hyvin erilainen kuin vuoden 2011 eduskuntavaalien alla. Se on myös hyvin erilainen kuin vuosi sitten. Taantuma näyttää syvenevän. Väki pelkää työpaikkojen menettämistä. Moni ala on kurjimuksessa, kun kauppa ei käy ja väki on vähissä. Uskallusta päätöksiin ja ostoihin puuttuu myös niiltä, joilla menee vielä kohtuullisen hyvin. Näivettyminen hiipii Suomen maahan.
Nyt jos koskaan eduskuntaan tarvitaan kansanedustajia, joilla on asiantuntemusta valtion ja kuntien toiminnasta, hallinnosta ja taloudesta ja monimutkaisista asiayhteyksistä. Sinne on valittava viisaita, jotka rohkenevat pyytää apua muilta paremmin tietäviltä, jos oma tieto ei riitä.
Eduskuntaan tarvitaan henkilöitä, jotka ymmärtävät kansan syvien rivien tuntemukset, mutta osaavat nähdä ne laajemmassa mittakaavassa ja panna hihat heilumaan.
Tulevien kansanedustajien tulee olla valmiita yhteistyöhön yli puoluerajojen. Oman edun tavoittelijoita eikä rakkikoiria eduskunta ei kaipaa. Arkadianmäelle tarvitaan järkevää rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta.
Kansa saa käyttää valtaa ja vastuuta: kuka on kansanedustajan tehtävässä pätevä.
Suomalaiset valitsevat päättäjämme ennakkoäänestyksessä 8.–14.4. tai varsinaisena vaalipäivänä 19. huhtikuuta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry