Didim
KSM härkätie2018

Somerolaiskiekkoilua Suomen huipulla

 

Jessica Pajuniitty

Jessica Pajuniitty

Somerolaisilla jääkiekkoilijoilla riittää kysyntää. Jessica Pajuniitty on vasta 17-vuotias, mutta pelaa jo neljättä kauttaan jääkiekon naisten SM-sarjassa. Sarjan kovimpiin yhdistelmiin lukeutuvan Hämeenlinnan Pallokerhon riveissä Pajuniityllä on meneillään toinen kautensa. Ja kukahan somerolainen kiekkoilija sai Jukka Jaloselta kutsun maajoukkueeseen?

Lue lisää 30.1.2015  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry