Didim
KSM härkätie2018

Herkutellaan terveellisesti

keitto2 makaronilaatikko2

Ravitsemusterapeutti Päivi Manni-Pettersson neuvoo Somero-lehdessä, miten syödä terveellisesti. Jos ei salaatti maistu, niin ei sitä tarvitse syödä, tilalle löytyy muitakin vaihtoehtoja. Yleisten neuvojen lisäksi hän paneutuu erikseen myös ikäihmisten terveelliseen ravinnonsaantiin.

Lue lisää 27.2.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry