Didim
KSM härkätie2018

Joensuuntien nopeusrajoitusta ei lasketa

Joensuuntie_talvi2

Raimo Rönkkö teki Someron kaupungille kansalaisaloitteen Joensuuntien nopeusrajoituksen laskemisesta 40 kilometristä 30 kilometriin tunnissa.
Tekninen lautakunta tyrmäsi ehdotuksen. Se katsoi, ettei nopeusrajoituksen laskeminen oletettavasti vaikuta ajoneuvojen nopeuksien laskemiseen eikä näin ollen paranna liikenneturvallisuutta. Lautakunnan mielestä liikennevalistus on parempi keino saavuttaa tuloksia.
Kaupunginhallitus merkitsi tiedokseen teknisen lautakunnan päätöksen ja katsoi aloitteen loppuunkäsitellyksi. Se totesi, ettei asiaa viedä kaupunginvaltuustolle, koska nopeusrajoitus kuuluu teknisen lautakunnan toimivaltaan.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry