Didim
KSM härkätie2018

Käytäviin ja luokkiin perustuva koulu on vanhanaikaista

Opetushallituksen yliarkkitehti Reino Tapaninen ei suosittele uuden koulun rakentamista pitkien käytävien ja erillisten luokkahuoneiden pohjalle. Nykyisin käytävätilat ovat myös oppimista, eikä pelkästään kulkemista varten paikasta toiseen.

Latokartanon peruskoulu Helsingissä on yksi oppimaisema.fi -sivustolla esiteltävistä kouluista. Foorumista löytyy monipuolista tietoa oppiympäristöjen kehittämistoiminnasta.

Latokartanon peruskoulu Helsingissä on yksi oppimaisema.fi -sivustolla esiteltävistä kouluista. Foorumista löytyy monipuolista tietoa oppiympäristöjen kehittämistoiminnasta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry