Didim
KSM härkätie2018

Small talk on aluksi vaikeaa

Anu Ahola ja Jonna Mäkinen suorittivat kouluun liittyvän harjoittelun Englannissa. Molemmat myöntävät, että alkukankeutta oli puhumisen kanssa.
– Viimeinen viikko oli jo aivan mahtava. Osasi niin kaikkea, tuntui että oli saanut olla siellä koko elämänsä. Viimeisinä päivinä sain lennättää jopa eläintarhan pöllöä, joka on hyvin vastuullinen tehtävä, Anu Ahola kertoilee harjoitteluajastaan.

Anu Aholalla ja Jonna Mäkisellä on molemmilla samantyyppinen, Birminghamista hankittu lakki-hansikkaat -asuste. Eipä pääse hansikkaat häviämään.  Mukana lapinporokoira Nori.

Anu Aholalla ja Jonna Mäkisellä on molemmilla samantyyppinen, Birminghamista hankittu lakki-hansikkaat -asuste. Eipä pääse hansikkaat häviämään. Mukana lapinporokoira Nori.

Lue lisää 24.02.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry