Didim
KSM härkätie2018

1975: Nuoriso-ohjaaja lupailee tapahtumarikasta vuotta

Nuoriso-ohjaaja Pirjo Parkkinen

Nuoriso-ohjaaja Pirjo Parkkinen

Tiistai 25. helmikuuta 1975

Somerniemellä on helmikuun alusta lähtien toiminut nuoriso-, raittius- ja urheiluohjaajana nuoriso-ohjaaja Pirjo Parkkinen. Hän on kotoisin Turusta, mutta muutti perheensä kanssa Somerniemelle. Hänen miehensä Pertti Parkkinen toimii nuorisosihteerinä Somerniemellä.
Pirjo Parkkinen on suorittanut Mikkelissä Suomen Nuoriso-opiston nuoriso-ohjaajan kurssin. Ennen kunnan palvelukseen siirtymistä hän on toiminut lastenkodeissa ja kehitysvammaisten kanssa.
Somerniemellä jatketaan Oinasjärven koululla peli-iltoja. Parkkinen kertoo toivovansa, että myös tytöt ja naiset osallistuisivat peli-iltoihin, sillä nyt kaikki osallistujat ovat poikia ja miehiä. Peli-illat pidetään tulevan kesän aikana ulkona. Tarkoituksena on pitää muun muassa kylien välinen lentopallosarjaottelu.
25.5. järjestetään perheen kuntopäivä. Hiihtokilpailukin on tarkoitus tulla, kun luntakin on. Keväämmällä Raittiuslautakunta on suunnitellut järjestävänsä liikennekilpailut. Kilpailussa tullaan punnitsemaan ajotaitoa ja samalla selvitetään liikennetietoutta. Syksyllä järjestetään raittiusviikon aikana raittiusjuhlat.
Pirjo Parkkinen mainitsee, että kesällä järjestetään jälleen leiritoimintaa. Tarkoitus on pitää yksi pidempi, viikon pituinen teemaleiri. Lisäksi järjestetään kaksi lyhyempää viikonloppuleiriä, joista toinen on tarkoitettu 9-12-vuotiaille ja toinen 13-15-vuotiaille. Myös uimakouluja tullaan kesän aikana pitämään eri kylissä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry