Didim
KSM härkätie2018

Badding-pienoismallit valmiina

Muusikko Rauli Badding Somerjoesta tekeillä oleva muistomerkki innoitti kulttuuriväen teetättämään kahdenlaisia pienoismalleja.
Pikku-Baddingien myynnillä Someron Kulttuuri järjestää tapahtumia kaiken kansan iloksi. Pienoismallien myynti aloitetaan huomenna Ruokavassa.
Muistomerkki julkistetaan Badding-tapahtumien päivänä 11. heinäkuuta. Muistomerkin rahoitus on kunnossa: se saadaan hoidettua lahjoitusten turvin.

Lue lisää 27.3.2015 lehdestä

Muusikko Rauli Badding Somerjoki  sai arvoisensa hohtavan pienoismallin.

Muusikko Rauli Badding Somerjoki sai arvoisensa hohtavan pienoismallin.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry