Didim
KSM härkätie2018

Illanvietto päättyi veitseniskuun

Seurueen illanvietto Pitkäjärvellä tänään aamuyöstä 28.3. veitseniskuun. Somerolaispariskunnan vieraana olleelle koskelaispariskunnalle oli tullut riitaa puoli viiden aikoihin aamulla. Riidan kestäessä koskelaisnainen oli hakenut keittiöveitsen. Tapahtumien etenemisestä on ristiriitaista tietoa, mutta tilanteen edetessä mies oli tarttunut naiseen saadakseen veitsen pois naiselta. Välikohtauksessa mies oli saanut veitsestä piston sekä oikeaan kyynärtaipeeseensa että vasempaan ranteeseensa. Vammoista jälkimmäinen oli syntynyt miehen kaadettua naisen ja pariskunnan kamppaillessa veitsestä. Sen osalta, syntyikö ensimmäinen, isompi vamma tahallisesta veitsellä lyömisestä, asianosaisten käsitykset ovat voimakkaasti eriävät.
Koko paikalla ollut seurue oli tapahtumahetkellä vahvassa humalatilassa.
Koskelaismiehen saamista vammoista isompi vaati tikkejä, jota hoitoa varten hän joutui käymään Forssan aluesairaalassa.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry