Didim
KSM härkätie2018

Kova hönkä päällä

Somerolla on nyt kova hönkä päällä. Rakennustyömaita on joka puolella.
Jaatilanjoensilta tuntui jossakin vaiheessa ikuisuusprojektilta, joka aina tasaisin välein nostetaan puheenaiheeksi, mutta joka ei koskaan valmistu. Nyt rekat ovat kurvanneet paikalle ja ensimmäiset maansiirtotyöt ovat alkaneet. ”Sillanrakennusinsinööri” Teuvo Vaittisen ja monen muunkin unelma on oikeasti toteutumassa.
Keskustaan, paraatipaikalle, ilmestyivät korkeat aidat estämään kulkijoita eksymästä työmaalle. Joensuuntien ja Raadelmantien väliin nousevan kerrostalon paalutukset alkavat ensi viikolla.
Kauppakeskus Onnihalli Oy otti aikalisän uuden kaupparakennuksensa teon kanssa, mutta K-Supermarketinkin pihalla on vanhojen piharakennusten purkutyö täydessä vauhdissa.
Tuulivoimapuisto sai rakennusluvan, joten maansiirtotyöt alkavat senkin osalta vielä tämän vuoden puolella.
Hiidenlinnan isäntä Sami Uotilakin on pannut tuulemaan. Linnan ympärille rakennetaan parhaillaan puihin kiinnitettyä seikkailurataa, jossa on siltoja, liukuja ja muita ilmaan viritettyjä kulkureittejä. Haaveissa on Puuhamaa-tyyppinen koko perheelle tarkoitettu matkailukohde.
Kiiruun koulu on maan tasalla, mutta eivätköhän ne järeät koneet sinnekin tontille vielä saada ja rakennustyö käyntiin.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry