Didim
KSM härkätie2018

Neljänkympin alueella 94:ää

Somerolainen mies ajoi henkilöautolla kovaa vauhtia Joensuuntiellä torstaiaamuna. Poliisin tutka näytti ajovauhdin olevan neljänkympin nopeusrajoitusalueella 94 kilometriä tunnissa.
Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.One Response to Neljänkympin alueella 94:ää

  • Sen siitä saa kun toisella puolella kylää tarjotaan makkaraa ja toisella puolella biisoni soppaa,Johan siinä saa ajaa kaasu pohjassa että ei vaan ilman jää!!!! Enää puuttuu että Alkosta saa ilmaisia maistiaisia niin on kylä täynnä kaahaavia rattijuoppoja 🙂

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry