Didim
KSM härkätie2018

2005: Pitopalvelulle tiloja ja omakotitalo pihapiiriin

Sirpa_Kilpinen-Pusa

Sirpa sai toivomustensa mukaiset valoista työtilat. Keittiön ikkunasta näkyy Helsingintie.

Perjantai 18. maaliskuuta 2005

Sirpa Kilppinen-Pusan ja Jari Pusan elämä on keväästä asti pyörinyt rakentamisen ympärillä. He ovat rakentaneet Sirpan Pitopalvelu -yritykselle upouudet toimitilat. Talvella pihapiiriin ilmestyi talopaketti.
Monenlaisia lupia tarvittiin maa- ja metsätalouskäyttöön yleiskaavassa merkityn tontin takia ennen, kuin pitopalvelun toimitilojen rakentamista pystyttiin aloittamaan. Nyt kaikki alkaa kuitenkin olla valmista. Sisätilat valmistuivat pari viikkoa sitten ja ne saatiin ottaa käyttöön. Rakennuksen keskipiste, keittiö haukkaa 150 neliön pohjapinta-alasta noin kolmanneksen.
Toimitilat tarvitsevat enää vanhansinisen ulkovuorauksen. Vieressä oleva omakotitalo on valmiimpi ulkoa kuin sisältä. Kun se valmistuu, pitopalvelun työtiloista on lyhyt matka kotiin.
– Valoa ja tilaa on, Sirpa kehuu tyytyväisenä keittiötään. Ruuat pystytään uusissa tiloissa tekemään entistä enemmän valmiiksi Somerniemellä ne saadaan lastattua autoon katon alla.
– Astiavuokrausta voi kehittää, kursseja järjestää ja ottaa harjoittelijoita. Joskus voi pitää myyntitapahtumia juhlapyhien, kuten joulun ja pääsiäisen edessä, pitopalveluyrittäjä ideoi kehittämismahdollisuuksia.
Sirpa Kilpinen-Pusa pyöritti pitopalvelua muun työn ohessa vuodesta 1982. Vuonna 1998 päätoimisena yrittäjänä aloittanut kertoo, että pitopalvelu keikkailee noin sadan kilometrin säteellä. Enimmäkseen liikutaan Helsingissä. Tilausten laajuus vaihtelee hurjasti.
– Meillä ei ole valmiita listoja. Keskustelen asiakkaan kanssa ja etsin yhteistä säveltä, jotta juhlan tarjoilusta tulisi hänen näköisensä ja sellainen, josta hän pitää.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry