Didim
KSM härkätie2018

Rautelan vedenottamo jälleen käyttöön

Rautelassa sijaitseva Someron Vesihuollon vedenottamo saadaan avattua uudelleen käyttöön yli 20 vuoden jälkeen. Sulkemisen syynä oli  veden liiallinen mangaanipitoisuus. Vesihuoltolain uudistumisen myötä vesihuoltoon on tehty myös muita päivityksiä yli 700.000 euron edestä.

Lue lisää 31.04.2015 lehdestä

 

Mangaanin saa suodatuksen avulla pois talousvedestä.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry