Didim
KSM härkätie2018

Somero-lehden vaalipaneeli kokonaan netissä

Somero-lehti järjesti eduskuntavaalipaneelin Bio Jukolassa. Mukana olivat somerolaisehdokkaat Jari Ahlfors (ipu), Jani Kurvinen (kesk.), Meri Rawstorne (kd.) ja Mikko Välttilä (vihr.). Muista varsinais-suomalaisia ehdokkaista paneeliin osallistuivat Lauri Heikkilä (ps.), Pertti Hemmilä (kok.) ja Johannes Yrttiaho (vas.). Sosialidemokraatteja tilaisuudessa edusti Antti Kotti, joka ei ole eduskuntavaaliehdokkaana.

Linkki videoon, viihtyisiä katseluhetkiä!

 

Lue lisää 27.03.2015 lehdestä

 

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry