Didim
KSM härkätie2018

Somerolle lähes 16 miljoonan euron maataloustuet

Maataloustuet edistävät koko kaupungin elinvoimaisuutta. Lisää asiasta tiistain lehdessä.

Maatalouden kannattavuus on heikentynyt voimakkaasti vuodesta 2013 alkaen. Tuolloin viljatilojen ja muiden kasvinviljelytilojen sekä sikatilojen kannattavuus romahti. Tukien osuus maatalouden tuotoista on noin kolmasosa.

Maatalouden kannattavuus on heikentynyt voimakkaasti vuodesta 2013 alkaen. Tuolloin viljatilojen ja muiden kasvinviljelytilojen sekä sikatilojen kannattavuus romahti. Tukien osuus maatalouden tuotoista on noin kolmasosa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry