Didim
KSM härkätie2018

Taiteilija Outi Heiskanen valloittaa Hiidenlinnan ensi kesää

Taiteilija ja taidegraafikko Outi Heiskasen työt valtaavat tulevana kesänä Hiidenlinnan.
Heinäkuussa avattava näyttely on osittain retrospektiivinenkin, sillä näin kattavasti Heiskasen uniikkeja töitä eri aikakausilta ei ole ollut esillä yhtäaikaa.
– Outi Heiskasen persoona ja työt sopivat mainiosti linnaan ja sen maisemaan. Heiskanen on valloittava metsänhenki, maalailee galleristi Jarmo Haapalainen taiteilijan taian- ja sadunomaista tyyliä.
Heiskasen näyttelyn lisäksi Hiidenlinnan pihapiiriin rakentuu veistospuisto. Sinne on tulossa ainakin kuvanveistäjä Eero Hiirosen ja kuva- ja ympäristötaiteilija Antero Toikan töitä.
Suunnitteilla on myös urheiluun liittyvää näyttely.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry