Didim
KSM härkätie2018

Väki liikkuu ja käy pyydykseen

Viime viikko ja viikonloppu olivat Somerolla ennätyksellisen runsaita tarjonnaltaan. Oli Anna Perhoa, Juhlitaanko-happeningiä, rautakaupan avajaisia, kirjastoseikkailua, urheilu tietysti, Ruokavaa ja monia muita asioita.
Oman osansa vilkkauteen tuovat kansanedustajaehdokkaat. He ovat toden teolla jalkautuneet kentälle. Kateeksi ei ole käynyt tuulisessa ja sateisessa säässä pääosin ulkona päivystäneitä ehdokkaita. Osa heistä on konkareita, osa yrittää eduskuntaan ensimmäistä kertaa. Jokaisen kohdalle vaalityö käy todellisesta työstä.
Vaikka ehdokkaat tekevät lujasti työtä, niin palkkaa ei ole tiedossa kenellekään ennen kuin taakse kertyy riittävä määrä nimiä ja pääsy eduskuntaan varmistuu. Sitkeyttä sellainen työ kysyy tekijältään.
Ehdokkaat ovat kuin kalastajia, jotka hakevat erilaisilla lupauksilla ja pyydyksillä itselleen kannatusta. Äänestäjien kannattaa hyödyntää tilaisuuttaan. Ehdokkaat saapuvat Somerolle äänestäjiä varten ja äänestäjiä hankkiakseen. Heitä kannattaa rohkeasti lähestyä ja nykiä hihasta. He ovat kuuntelemassa äänestäjiä ja heidän tuntojaanVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry