Didim
KSM härkätie2018

2005: Vesidiskossa sai luvan hyppiä altaassa

Kuva: Merja Ryhtä

Tytöt huilasivat hetken ja palasivat sitten pelaamaan lentopalloa altaassa

 

Perjantai 25. helmikuuta 2005

Someron Liikunta järjesti hiihtolomaviikolle tekemistä uimahallille. Vesidiskossa sai luvan kanssa hyppiä altaassa ja altaaseen sekä räiskytellä vettä ylt’ ympäriinsä niin paljon kuin sielu sieti. Paikalle oli saapunut noin neljäkymmentä alakouluikäistä. Liikunnanohjaaja Tiina Nurmi ja musiikki- ja valomestarina toiminut Lauri Salama olivat kehitelleet tempaukselle myös tanssikisaa ja joukkoekilpailuja.
–Me ollaan tehty kaikenlaista kivaa: kiusattu tyttöjä heittämällä heitä palloilla, intoilivat Arttu Laine ja  Konsta Mattila vesidiskon tiimellyksessä.
Essi Härmä, Siiri Härmä ja Henna Seppäläinen puolestaan pelasivat vedessä lentopalloa. Tanssikisasta tyttötrio ei niinkään välittänyt.
Emilia Kautto ja Heidi Koivu kertoivat hyppineensä, sukeltaneensa, uineensa ja käyneensä saunassa. Tytöistä kivaa oli eteenkin se, että altaaseen sai hyppiä.

 

 

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry