Didim
KSM härkätie2018

Nuoriso saa oman Badingin muistokonsertin

Yksi konsertin esiintyjistä on Jonihey.

Yksi konsertin esiintyjistä on Jonihey.

Muusikko Rauli Badding Somerjoen muisto on innostanut järjestämään kesällä myös nuorille koettavaa. RBS-konsertti on 10. heinäkuuta Kiiruun puistossa. RBS-konsertti on etkot seuraavan päivän 11.7. pidettävälle Bussi Somerolle -tapahtumalle, jolloin Baddingin musiikki soi pitkin Someroa ja muusikko Somerjoen muistomerkki paljastetaan.

Lue lisää 30.4.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry