Didim
KSM härkätie2018

Taas saadaan porsastella

porsasjuhlat

Porsasjuhlat järjestetään taas ensi kesänä.
Someron Yrittäjien hallitus päätti 2012 kesän jälkeen, ettei porsasjuhlia enää järjestetä.
Someron Yrittäjät täyttävät tänä vuonna 80 vuotta ja Someron Yrittäjänaiset 50 vuotta, joten yhdistykset päättivät järjestää Porsasjuhlat juhlavuosien kunniaksi.
Porsasjuhlat pidetään 27. kesäkuuta Esakalliolla.
Ohjelmasisältöä ei vielä ole lyöty lukkoon, mutta pääsääntöisesti se noudattelee tuttua linjaa.
Porsasjuhlat on järjestetty aiemmin 28 kertaa. Perinteestä luovuttiin, koska iImaisen tapahtuman järjestäminen talkoovoimilla koettiin vaikeaksi. Ja koska tapahtumasta ei ole saatu tuloja, kalliiden esiintyjienkin saaminen alkoi olla haasteellista.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry