Didim
KSM härkätie2018

Taidot esille

Tekemisen ilo, taidokkuus ja tekijöiden päästä pulppuilevat ideat kohoavat vuodesta toiseen ilmoille somerolaisten kätten tuloksia esittelevissä näyttelyissä. Esimerkiksi viime viikonloppuna Aholassa esillä ollut Somero-opiston kevätnäyttely on hieno esimerkki paikkakuntalaisten osaamisen tasosta.
Töiden valmistaminen on tekijöilleen mieluisaa, hauskaa tekemistä. Niitä valmistellessa ei varmasti tuijotella kelloa eikä takamus kiehnaa malttamattomana tuolissa.
Koska tekijöillä itsellään ei ole kiire, miksi kummassa näyttelijävierailijoiden pitää kiirehtiä? Somero-opiston näyttelyt ovat perinteisesti olleet avoimina kaksi päivää, vain yhden viikonlopun. Jos juuri silloin ei pääse osallistumaan on näyttelyn missannut lopullisesti.
Monet harmittelevat aukioloaikoja. Muutama arki-ilta lisää vaatii järjestäjiltä päivystämistä ja hieman vaivaa. Töiden valmistamiseen nähden lisäaika on kuitenkin hyvin pieni vaivannäkö.
Kaikki eivät kaikkeen ehdi. Somero-lehden sivut tarjoavat onneksi yhden mahdollisuuden päästä nauttimaan somerolaisesta sosiaalisuudesta ja osaamisesta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry