Didim
KSM härkätie2018

Tänään lasketaan satoja seppeleitä

Somerniemen sankarihautausmaa

Somerniemen sankarihautausmaa

Tänään vietetään Kansallista veteraanipäivää ja samalla tulee kuluneeksi 70 vuotta Lapin sodan päättymisestä. Tapahtuman muistoksi Sotainvalidien Veljesliitto, Suomen Sotaveteraaniliitto, Rintamaveteraaniliitto ja Reserviläisliitto järjestävät tänään koko valtakunnan kattavan seppeleenlaskun, jonka tavoitteena on laskea seppeleet mahdollisimman monelle Suomen yli 600 sankarihaudasta.

Veteraanijärjestöjen toivomuksesta Reserviläisliitolla on päävastuu laskuista. Paikalliset seppeleenlaskut toteutetaan em. järjestöjen paikallisyhdistysten ja -osastojen voimin. Varsinaiset laskijat ovat pääosin sotiemme veteraaneja.
Kansallisen veteraanipäivän seppeleenlaskun tavoitteena on myös siirtää veteraaniperinnettä ja -tietoisuutta nuoremmille suomalaisille. Laskutapahtumiin ovatkin kaikki tervetulleita. Erityisesti paikalle toivotaan koululaisia ja nuorisoa. Tapahtumaan liittyviä kuvia toivotaan jaettavan instagrammiin ja muihin sosiaalisen median sovelluksiin merkittynä hashtageilla #seppeleenlasku ja #kansallinenveteraanipaiva.

Somerolla kansallinen veteraanipäivän juhla on Lamminniemen Hyvinvointikeskuksessa kello 12.30. Seppeleiden lasku on Somerniemen kappeliseurakunnan sankarihaudalla kello 13.30 ja Someron seurakunnan sankarihaudalla kello 14.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry