Didim
KSM härkätie2018

Vappua härällekin!

Valo, vehreys ja uuden synty ovat juhlimisen syistä parhaimpia. Vappuna kesän odotuksesta saa hyvällä omallatunnolla iloita, tuli taivaasta pieniä ämmiä, hiutaleita tai mitä tahansa, sillä vappu on aina vappu.
Somerolla vapun tapahtumat ovat hyvin perinteiset. On laulua, soittoa ja työväen juhlintaa. Marssit voi mennä hakemaan naapurikaupungista, jos on niitä vailla.
Viime keväänä Somerolla aloitettiin uusi perinne. Torin laidalla oleva härkä lakitettiin. Uuno Syrjälän luomus sai kruunukseen huovutetun päähineen.
Edellisvappuna voro vei härältä lakin. Sari Witka on taituroinut samanmoisen, joka on tarkoitus vappuaattona panna härkää kaunistamaan seremonioiden saatellessa.
Jospa härkä nyt saisi pitää päähineensä. Olisihan ohikulkijoidenkin mukava ihastella kukkahattuista patsasta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry