Didim
KSM härkätie2018

2005: Terttilän koulun piha siistittiin talkoovoimin

Iipo Nurmisto hämmästelee roskalavalla olevien oksien paljoutta

Tiistai 17. toukokuuta 2005

Terttilän koulun oppilaat kokoontuivat siivoamaan koulun pihaa vanhempiensa kanssa. Samalla kaadettiin pystyynkuolleita pensasaitoja ja istutettiin uusia. Siivouksen jälkeen pelattiin jalkapalloa ja syötiin keittoa.
Siivouspäivän ansiosta koulun oppilaat saavat myöhemmin keväällä Ahvenanmaalle tehtävän luokkaretken jälkeisen perjantain vapaaksi. Kaikki osallistujat tuntuivat olevan innoissaan yhteisestä tempauksesta.
Rehtori Timo Puintila oli innoissaan erityisesti jalkapallo-ottelusta. Joukkoejaolla lapset vastaan aikuiset pelattu peli päättyi lopulta ”suunnilleen tasapeliin”
Innolla pihaa siivonnut Juulia Lindeman on kiinnostunut retkikohteesta. Hän odottaa erityisesti Etanasafaria.
– Haluan tietää miltä etana maistuu, Juulia kertoi iloisesti.
Suuri osa oppilaista odotti innolla Ahvenanmaan luokkaretkeä. Kaikkia matkailu ei kuitenkaan kiinnostanut yhtä paljon.
– Matkajännitystä ei ole, eikä kohdekaan oikein kiinnosta, kertoi Jaakko Luoto. Myöhemmin hän kuitenkin tuumasi, että retkestä tulee ehkä sittenkin ihan mukava.
Piha puhdistui runsaan osallistujamäärän kanssa nopeasti siististi ja siellä Terttilän nyt koulun oppilaiden on mukavaa viettää välituntejaan.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry