Didim
KSM härkätie2018

Asvaltoitavaa olisi, mutta rahaa ei

Varsinais-Suomen ELY-keskuksella ei ole Somerolla kuin yksi asvaltointikohde täksi kesäksi. Se on liikenneympyrä, jonka alue korjataan, maata tasataan ja pinta asvaltoidaan.
Tämän lisäksi Somerolla paikataan hieman ohikulkutietä. Sitä tehtiin jonkin verran jo viime viikolla.
– Emme asvaltoi paljon Somerolla, mutta emme muuallakaan. Meillä on reilut 6 000 kilometriä tietä hoidettavana Merikarvialle saakka. Siitä vain 200–300 kilometriä saa asvalttia päälleen tänä kesänä. Eli hyvin pientä se on: vähän ja lyhyitä pätkiä, kertoo kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä Varsinais-Suomen ELY-keskuksesta.
– Tarvetta olisi asvaltoida, mutta emme pysty. Rahasta se on kiinni. Etusijalla ovat vilkkaasti liikennöidyt tiet. Valtateille olemme yrittäneet saada asvalttia, sitten kantateille, mutta tarvetta olisi paljon sitä pienemmillä teillä, jatkaa Heikkilä.
Lisää tiistain 26.5. Somero-lehdessäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry