Didim
KSM härkätie2018

Kirjastoauto on aineiston lainauspaikka lattiaremontin ajan

Kirjasto on kiinni lattiaremontin vuoksi kesäkuun ajan. Lukuintoiset voivat lainata luettavaa kirjastoautosta. Se kulkee normaalit kesäaikataulunsa mukaiset reitit, mutta parkkeeraa lisäksi kirjaston takapihalle muutamaksi tunniksi arkipäivisin, yleensä aamuyhdeksästä eteenpäin. Maanantai tekee poikkeuksen. Silloin palvelu kirjaston takana alkaa tunti ennen puolta päivää ja päättyy iltapäiväkolmeen.
– Menemme kirjastoauton reitin ehtojen mukaan, kertoo kirjastonjohtaja Elina Rasa.
Kiinniolo johtuu siitä, että pääkirjaston aulan ja lukusalin lattialaatat uusitaan. Samalla talossa tehdään putkiremontti. Myös palvelutiskiä entrataan ehommaksi.
Kirjastoon tilattuja sanomalehtiä voi lukea uimahallin kahviossa. Aikakauslehtien uusien numeroiden lainaus tapahtuu kirjastoautosta.
Kirjastoauton aikataulun saa kirjastosta tällä ja ensi viikolla, autosta ja verkkokirjastosta.

Kirjastoauto antaa apuaan aineiston lainauksissa lattiaremontin ajan. Kirjastovirkailija Kari Tommila parkkeeraa auton kirjaston taakse muutamaksi tunniksi maanantaista perjantaihin.

Kirjastoauto antaa apuaan aineiston lainauksissa lattiaremontin ajan. Kirjastovirkailija Kari Tommila parkkeeraa auton kirjaston taakse muutamaksi tunniksi maanantaista perjantaihin.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry