Didim
KSM härkätie2018

Nostalgian laajeneminen toivottavaa

Nostalgiaviikko sujui vilkkaan hulinan merkeissä. Oli ällistyttävää, mutta samalla hyvin mukavaa huomata, miten runsaasti nostalgian ympärille koottu teemaviikko kokoaa ihmisiä yhteen. Täällä pyörineet nostalgikot eivät olleet pelkästään somerolaisia, vaan mukaan mahtui suuri joukko todella kaukaa, varta vasten Somerolle suunnanneita ihmisiä.
On jo nostettu esiin toiveita, että viikko täyttyisi edelleen. Muun muassa Muotiputiikki Helmen yrittäjä Anita Hallapelto kannustaa siihen suuntaan kovasti. – Tämä viikko on mahtava mahdollisuus tehdä Someroa tunnetuksi ainutlaatuisella idealla, hän sanoo.
Nostalgiaviikon laajentamiseen on syytä suhtautua vakavasti, mutta samalla tietysti suurella innostuksella. Tässä, jos missä on Someron paikka houkutella väkeä luokseen uudella tavalla.
Ilmiön syyt ovat osin nostalgiassa, joka toki on muodissakin aika ajoin. Toinen merkittävä syy Nostalgiaviikon nousukiidossa on ajankohta. Esimerkiksi autoharrastajat ovat kesäkauden alussa hyvin halukkaita lähteä tuulettamaan hiuksiaan avoautossa, näyttäytymään ja tapaamaan saman henkisiä ihmisiä.
On helppo päätellä, että Suomen suvesta juuri Somero on löytänyt mahtavan ajankohdan helatorstaihin liittyvästä viikonlopusta. Myös muiden keskustan yrittäjien kannattaa liittyä mukaan nostalgiatalkoisiin. Tänä vuonna onnistuneita tapahtumia oli ydinkeskustan ulkopuolella, esimerkiksi Hovilassa ja Pellavakeskuksessa. Miksei siis ensi vuonna koko keskustan alueella!Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry