Didim
KSM härkätie2018

Suosittu MLL:n leikkipuistotoiminta alkaa ensi viikolla

Anna-Sofia Turkulainen,  Samuel Mäntymaa, Salla Bertling, Sanni Romu  ja Werner Stenberg kaitsevat lapsia kesäkuun  arkipäivät Kirkonmäen leikkipuistossa.

Anna-Sofia Turkulainen, Samuel Mäntymaa, Salla Bertling, Sanni Romu ja Werner Stenberg kaitsevat lapsia kesäkuun arkipäivät Kirkonmäen leikkipuistossa.

Viime kesänä Kirkonmäen leikkipuistossa oli vilkasta, kun 3–12-vuotiaat lapset leikkivät, pelailivat ja viettivät kesäpäivää MLL:n kaitsijoiden huomassa.
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Someron yhdistys järjestää tämänkin kesäkuun arkipäiviksi paikalle kaitsijat. Tälle kesälle heitä on lisätty neljästä viiteen. Nuoret Anna-Sofia Turkulainen, Samuel Mäntymaa, Sanni Romu, Salla Bertling ja Werner Stenberg odottavat innokkaina työnsä alkamista.
Leikkipuistotoiminta pyörähtää käyntiin ensi viikon maanantaina 1. kesäkuuta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry