Didim
KSM härkätie2018

Tutuin arvoin maailmalle

Huomenna moni vanhempi röyhistää rintaansa, kun kuuntelee jälkikasvunsa kevätjuhlaohjelmia kouluissa ja kirkoissa. Viimeistään Suvivirren soidessa silmäkulma kostuu. Niin on tapahtunut kymmeniä vuosia sitten ja niin tapahtuu edelleen.
Suomalaisten nuortenkaan arvomaailma ei ole muuttunut parissakymmenessä vuodessa, todettiin Yleisradion kyselyssä. Nyt valmistuvien ikäluokalla on samanlaiset arvot kuin vuonna 1996, aikana, jolloin suurin osa heistä syntyi. He arvostavat perhettä ja työtä. Nuoret haaveilevat mielenkiintoisesta opiskelu- ja työpaikasta, kumppanin löytymisestä ja perheestä. Vaikka maailma on monikulttuuristunut ja teknistynyt, niin samat arvot ovat pitäneet pintansa.
Somerolaisilla nuorilla ei ole huolta, jos tutkailee ylioppilaskirjoituksissa menestymistä. Someron lukion kaikki 42 tämän kevään abiturienttia pääsi ylioppilaaksi. Someron lukio oli Salon seudun lukioista ykkönen. Se sijoittui koko maan lukioiden vertailussa sijalle 22, kun verrattiin kaikkien kirjoitettujen aineiden arvosanoja.
Ammatti-instituuttien somerolaisopiskelijat menestyvät. Viime vuonna somerolainen nuori nainen voitti parturi-kampaajaopiskelijoiden Taitaja-mestaruuden ja niin tapahtui tänäkin vuonna.
Opinahjon pienuudella ja paikkakunnan koolla on merkitystä. On saatu yksilöllistä ohjausta ja hyvä perusta opiskeluun, jota jatkaa. Pienellä paikkakunnalla kaikki tuntevat toisensa, on nähty tekijöitä ja saatu kannustusta.
Kaikille nuorille onnen omenoita ja menestyksen mansikoita elämäntien etsintään.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry