Didim
KSM härkätie2018

Keisari saapui Somerolle

Keisari Aki Palsanmäki (oik.) kauppasi tavaroita Markku Saukon avustuksella.

Keisari Aki Palsanmäki (oik.) kauppasi tavaroita Markku Saukon avustuksella.

Suomen huutokauppakeisari Aki Palsanmäki, mukanaan keisarinna Heli sekä hovinarri Markku tulivat imperiuminsa pääkaupungista Uuraisten Hirvaskankaalta vierailulle Somerolle. Valtikkanaan meklarinnuija, Keisari Aki huudatti kansaansa ja tavara vaihtoi omistajaa.

Väkeä oli paljon liikkeellä ja tavara vaihtoi omistajaansa.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry