Didim
KSM härkätie2018

Suviheinäviikot alkavat loppuviikosta

Suviheinäviikoilla on paljon tarjontaa ja matala kynnys osallistua.
– Minusta tapahtumien suuri määrä on positiivinen ongelma. On mistä valita. Jos kaikki Suviheinän tapahtumat kiertää läpi, niin nostan hattua, lupaa kulttuurituottaja Miia Raivikko.
Someron Suviheinäviikot starttaavat kuluvan viikon perjantaina ja jatkuvat 12.7. saakka. Ohjelmarunko noudattelee edellisvuosien kesiä. On näyttelyitä, kesäteatteria,  musiikkia, perinteitä ja liikuntaa muun muassa tanssien, Seiväskarnevaalien ja Suviheinäturnauksen muodossa.
Näyttelyitä on runsaasti. Kivimeijerillä, Hovilan ja Härkälän kartanoissa ja Pellavakeskuksessa näyttelyt ovat jo alkaneet. Käsityönäyttely Torppamuseolla ja puhelimen historiasta kertova näyttely Aholassa starttaavat loppuviikosta. Svenssonin Torpalla Hannu Nikanderin maalaukset pääsevät pramille heinäkuuksi.
Lapsille Kalevala-seikkailurata Havuharjulla, nuorille RBS-konsertti Kiiruun puistossa ja on rock-iltoja muuallakin.
Uutta on esimerkiksi seurakunnan piknik-kirkko Kiiruun puistossa, Sami Hedbergin järjestämä stand up -ilta Esakalliolla ja oluttapahtuma Hämeenportissa. Yrittäjät pitävät synttärijuhliensa kunniaksi Porsasjuhlat.
Bussi Somerolle -päivä on heinäkuun 11. päivä. Se on rakennettu muusikko Rauli Badding Somerjoen elämäntyön ympärille. On keskustelutilaisuus, konserttia puistossa ja kirkossa, muistomerkin paljastus ja niin edelleen. On Ol hollil -perinnepäivä Mäkilän traktorimuseossa, Hattupäivä Somerniemen kesätorilla ja oluttapahtuma Hämeenportissa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry