Didim
KSM härkätie2018

Ylöpirtissä alkaa lemmikkien ravintolisien valmistus

Ensi viikolla Ylöpirtissä aletaan pullottaa lemmikkien: koirien ja kissojen, ravintolisiksi tarkoitettuja täsmävaikutteisia öljyjä. Linjasto on paikoillaan Ylöpirtissä, Satu Grönholmin omistamassa kiinteistössä. Grönholm hoitaa pullotuksen ja vastaa Olini Oy:n tuotannosta Somerolla. Myös raaka-ainevarasto on samojen seinien sisällä.
Yrityksen kehittämät tuotteet lähtevät maailmalle auttamaan lemmikkejä muun muassa nivelvaivoissa ja ihottumissa. Turkit halutaan kiiltämään ja eläimet voimaan hyvin.

Tutkija, rasvahappoasiantuntija Mikko Griinari (vas.) ja muun muassa logistiikasta huolehtiva Petrus Liukkonen ovat järjestelleet asioita Somerolla siihen kuntoon, että Olini Oy:n lemmikkien ravintolisiksi tarkoitettujen öljyseosten pullotus ja varastointi voi alkaa Ylöpirtissä. Satu Grönholm odottaa innolla uuden alkua.

Tutkija, rasvahappoasiantuntija Mikko Griinari (vas.) ja muun muassa logistiikasta huolehtiva Petrus Liukkonen ovat järjestelleet asioita Somerolla siihen kuntoon, että Olini Oy:n lemmikkien ravintolisiksi tarkoitettujen öljyseosten pullotus ja varastointi voi alkaa Ylöpirtissä. Satu Grönholm odottaa innolla uuden alkua.

Olini Oy:n toimitusjohtaja, espoolainen, Anna-Liisa Lundell, luottaa miehensä, pitkän linjan rasvahappotutkija Mikko Griinarin tuotekehitystaitoihin.
Rasvahapoilla on tärkeä rooli elimistössä, esimerkiksi jotkut niistä hillitsevät tulehdusreaktioita. Olinin juju on valmistaa täsmävaikutteisia tuotteita eri-ikäisten lemmikkien erilaisiin tarpeisiin.
Yritys on kasvattanut toimintaansa nettimyyntinä Ruotsiin. Pohjois-Amerikkaan on patentoituna ykköstuote Nutrolin Iho & Turkki. Tavoitteena on valloittaa Euroopan markkinat, ja kenties jatkossa laajentaa tekemään rasvahappovalmisteita myös ihmisille.

Lue lisää perjantain 26.6. Somero-lehdestä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry