Didim
KSM härkätie2018

2000: Työttömiä enemmän kuin toukokuussa

Perjantai, 28. heinäkuuta 2000

Työttömien määrä on kasvanut verrattuna sekä toukokuun että viime kesän lukuihin. Viime vuoden kesäkuussa Somerolla oli 394 työtöntä, kun viime kuun luku oli 415. Toukokuuhun verrattuna työttömien määrä on lisääntynyt yhdellätoista.

Kesäkuun työttömyysprosentti oli 9,4, kun se vielä toukokuussa oli 9,2.

Kesällä kohollaan oleviin työttömyyslukuihin viakuttavat oppilaitoksista valmistuneet nuoret, jotka ilmoittautuvat alkukesästä työnhakijoiksi. Somerolla työttömyystilanteen muuttumiseen viime kesästä vaikuttavat muun muassa kevään lomautukset.

Varsinais-Suomen työttömien määrä kokonaisuudessaan on laskenut viime kesäkuun 27095:stä 25578 henkilöön. Vuoden 1995 vastaavasta ajanjaksosta laskua on ollut 10 000 henkilöä. Salon Seudun nuorisotyöttömyys on laskenut huomattavasti viime vuoden kesäkuusta, mutta myös pitkäaikais- ja yli 50-vuotiaiden työttömyys ovat laskussa.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry