Didim
KSM härkätie2018

Jensen puolustaa viikonloppuna kultamitaliaan

Jensen hyppää

Pitkäjärveläinen kilparatsastaja Janna Jensen puolustaa tänään perjantaina alkavissa esteratsastuksen sm-kilpailuissa viime vuotista kultamitaliaan. Kilpailut ratsastetaan Ypäjän Hevosopistolla. Jensen lähtee kisaan saksalaisella 13-vuotiaalla ratsuruunallaan Calbay, jonka kanssa voitto irtosi vuosi sitten.

Ypäjällä ratsastetaan viikonlopun aikana kaikkien ikäryhmien mestaruuksista. Ratsukot kisaavat kolmena päivänä, yhden osakilpailun jokaisena. Sm-taisto huipentuu sunnuntaina ratsastettaviin finaaleihin.

Jensen ja Calbay ovat pärjänneet kesän kisoissaan hyvin. Suomessa korkeimmalla tasolla esteratsastuksessa kilpailtavassa Tapiola Grand Prix -sarjassa Jensen ja Calbay ovat osallistuneet kahteen osakilpailuun saaden molemmista sijoituksen. Salon osakilpailussa ratsukko suoritti toiselle sijalle, Savonlinnassa kaksikko vei voiton. Jensen pitää suurimpana vastustajanaan tulevissa sm-kisoissa hänet Salossa peitonnutta oulunsalolaista Hanna Tardiveauta, joka osallistuu viikonloppuun kahdella hevosella.

Lisää Jensenin hevostentäyteisestä elämästä pääset lukemaan ensi viikon lehdestä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry