Didim
KSM härkätie2018

Mikä paikka säilyy parhaiten muistoissa?

Ihmiset etsivät juuriaan, sielujensa kauneinta maisemaa ja parasta paikkaa asua.
Lapsuuden muistot, synnyinseutu ja kasvukumppanit lienevät ne tärkeimmät, säilyvimmät ja mieleen piirtyvimmät asiat. Mieli halajaa lapsuuden mansikkamaille ikuisiin poutasäihin.
Kaikilla ei ole mahdollisuus pysyä synnyinsijoillaan. Miten rakentaa kotinsa uusille mäille? Asenne ratkaisee. Kun muuttaa osoitetta, on rakennettava myös henkinen kotinsa samoille tanhuville. Uudelle asuinpaikalla on annettava mahdollisuus.
Lähteekö identiteetti, kun kunta liittyy toiseen? Somerniemeläiset ovat pystyneet säilyttämään omaleimaisuuteensa. Yksi apu on ollut kotiseutuyhdistys, Somerniemi-Seura, joka juhlistaa 40-vuotista taivaltaan viikonvaihteessa Ämyrillä.

Lisää koti- ja synnyinseudun merkityksestä perjantain 24.7. Somero-lehdessä.

 Anja Kaase on nauttii somerniemeläisestä kumpuilevasta maisemasta. Hän on asunut ikänsä samoilla kulmilla Viuvalassa.

Anja Kaase on nauttii somerniemeläisestä kumpuilevasta maisemasta. Hän on asunut ikänsä samoilla kulmilla Viuvalassa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry