Didim
KSM härkätie2018

Tule mukaan kirpparikierrokselle

kirppis_ecotekola1 kirppis_ecotekola2 kirppis_srk3

Somerolta löytyy kolme perinteistä kirpputoria sekä kierrätyskeskus Ecotekola. Lisäksi somerolaiset voivat tehdä kauppaa Facebookin kirppisryhmässä ja Somero-lehden Löytölaarissa. Tule mukaamme kirpparikierrokselle.

Lue koko aukeaman laajuinen erikoisartikkeli  31.7.2015  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry