Didim
KSM härkätie2018

Uusi mielenterveyden vertaistukiryhmä Somerolle

Somerolla aloittaa elokuun alussa uusi mielenterveyden tukiryhmä. Ideana on tarjota matalan kynnyksen vertaistukea mielenterveyskuntoutujille ja mielenterveydestä kiinnostuneille.
–  Koetamme saada ihmiset pois kotoa. Kaikki ovat tervetulleita. Emme kysele diagnoosia tai syytä mukaantuloon. Voi tulla vaikka vain sohvannurkkaan juomaan kahvia. Itsestään ei tarvitse myöskään kertoa mitään, jos ei halua, Mielikin toiminnanjohtaja Sirpa Mäkelä sanoo.

Lue lisää 31.7.2015  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry