Didim
KSM härkätie2018

Ilmaista huvia

Somerolla on todella helppo nauttia luonnossa liikkumisesta. Tarjolla on jos jonkinlaista viitoitettua tai muuten merkittyä reittiä.
Näköalan voi valita fiiliksen mukaan. On hulppeaa rantamaisemaa, sympaattista kylänäkymää, laitumia lehmineen tai kallioista korpea.
Jos metsä ei houkuta, löytyy liikuntapaikka ihan keskeltä asuntoaluettakin, joten sinne vain taloja ja pihoja ihailemaan.
Kun luontoreitille lähtee, pitää ymmärtää, että taival ei välttämättä ole tasaista tannerta, eivätkä viitoitukset tip-top.
Välillä voi polku kuihtua lähes olemattomiin tai muuttua vetiseksi savivelliksi, johon lenkkitossut sulavasti uppoavat.
Puskat puskevat silmille tai liukas maaperä lennättää nurin. Reittimerkit ovat voineet jäädä kasvillisuuden peittoon.
Silti jokaisen tervejalkaisen kannattaisi kokeilla ainakin jotakin Someron seitsemästä viitoitetusta reitistä. Metsän siimeksestä saattaa eteen avautua yllättäen huikeitakin näkymiä. Kroppa nauttii haasteista ja mieli lepää.
Elämystä voi täydentää ottamalla eväät mukaan, sillä monilla reiteillä on tulentekopaikkoja. Jossakin pääsee myös uimaan.
Kaupunki ja yhdistykset pitävät reitit kunnossa, mutta myös talkoovoimia tarvitaan.
Kaupungista löytyy myös yksittäisiä työmyyriä, jotka puskevat töitä meidän kaikkien eteen vuodesta toiseen. ”Jotain pitää eläkeläisen tehdä” tai ”ei sitä tiedä oikein itsekään”, he kuittaavat, kun kysytään, että miksi.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry