Didim
KSM härkätie2018

Jamboree!

 

partiolaiset4

Mikä saa nuoret matkaamaan maailman ääriin, nukkumaan teltoissa, käymään Hiroshimassa ja hankkimaan ystäviä ympäri maailmaa? No tietysti partio.

Noora Lindberg, 17,  ja Laura Lindberg, 14, ovat olleet partiossa aina. Amanda Laurila, 15, tuli mukaan tokalla luokalla. Tänä kesänä tyttöjen unelma toteutui, kun he matkasivat Japaniin jamboreelle, maailman suurimmalle partioleirille.

Lue lisää 28.8.2015  lehdestä

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry