Didim
KSM härkätie2018

Läheltä löytyy hyvää

Nykyihminen rakastaa sitä, että kaikella on tarina.
Tämä pätee myös ruokaan. Me haluamme kuulla, missä puuron vilja kasvoi. Meitä kiinnostaa, kuka viljeli porkkanat tai millaisilla laitumilla lammas vietti päivänsä. Jokaisesta syömäpalasta tulee uniikki.
Lähiruoka vastaa tähän. Ostaja tietää, mistä ruoka on peräisin, ja tulee osaksi sen tarinaa.
Somero tarjoaa loistavat mahdollisuudet lähiruuan hankintaan. Meillä on vielä kytkös ruuan alkuperään. Me elämme peltojen keskellä, ympärillä metsät ja järvet.
Lähiseudulta löytyy lukuisia tiloja, joilta voi ostaa ruokaa suoraan. On lihaa, perunaa, kasviksia, kananmunia. On hedelmiä ja hunajaa. Metsistä saa marjoja ja sieniä, järvistä kalaa. On lähivillaa, josta kutoa talveksi lapaset. Netistä löytyy ruokapiirejä.
Ruuan suoramyynti vaatii kuitenkin tuottajilta resursseja. Pitää olla joku, joka on läsnä, vastaa puhelimeen, kohtaa asiakkaat. On päiviä, jolloin kukaan ei tule. Moni joutuu lopettamaan, kun aika ei riitä.
Tässä voisi olla uusi kehityskohde Someron seudulle. Sen miettiminen, miten se naapurin possu tai hunajapurkki löytäisi parhaiten lähiruokaa rakastavan pöytään.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry