Didim
KSM härkätie2018

Minna Nikkanen MM-kisoissa kymmenes

Kuva Heikki Helin

Kuva Heikki Helin

Someron Esan Minna Nikkanen sijoittui MM-kisojen seiväshypyssä kymmenenneksi. Nikkasen yritykset SE-korkeudesta 470 epäonnistuivat ja  tulokseksi jäi 460. Yhtä aikaa kisatussa miesten keihäsfinaalissa Suomen Tero Pitkämäki otti MM-pronssia.

Lue lisää 28.8.2015  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry