Didim
KSM härkätie2018

Nyt on aika nostaa teot ja ihmiset framille

Somerolaiset yhdistykset etsivät kaupungin ja muutaman yrityksen tukemana vuoden merkkitekoja sekä henkilöitä, joita kannattaa kiittää.
Vuoden paras -kilpailussa on kymmenen kategoriaa, joihin tarvitaan ehdokkaita.
Somero-lehti on mukana hoitamalla ehdokashakua ja äänestystä, joten laittakaahan postia toimitukseen.
Kuka ansaitsee tittelin Vuoden somerolainen? Kuka on ilahduttanut hyvällä palvelulla, kuka kynäilytaidoillaan? Onko paras kynäilijä kirjoittaja vai kenties piirtäjä?
Kiitos ja positiivinen palaute ilahduttaa aina niin antajaa kuin saajaa. Etsitään nyt porukalla kymmenen asiaa tai henkilöä, joita kiitetään oikein julkisesti.
Mikä tapahtuma sykähdytti tänä vuonna? Kuka teki vuoden matkailuteon ja mikä se oli?
Onko joku, jota et osaa sijoittaa kategorioihin, mutta hän ansaitsisi tulla edes joskus huomatuksi? Mitäs jos tehdään hänestä Vuoden tyyppi.
Nyt kynät sauhuamaan ja näppäimet paukkumaan. Somerolta on helppo löytää kymmenen asiaa, joista kiittää.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry