Didim
KSM härkätie2018

Otetaan lapsista mallia

Lämmin elokuu tarjoaa mukavat olosuhteet  työmatkapyöräilyyn. Kun perheen juniorit suuntaavat fillarilla kouluun, voisivat äiti ja isäkin miettiä, että hyppäisivätkö auton etupenkin sijasta välillä satulaan.
Somero-lehden yleisönosastossa kehutaan tänään kevyen liikenteen väyliä. Niitä onkin Somerolla mukavasti, mutta aina toivotaan lisää.
Useilta asuntoalueilta kulkeminen polkupyörällä onnistuu helposti, jos työpaikka löytyy keskustasta tai sen tuntumasta.
Pitkämatkalainen voi miettiä, pystyisikö polkemaan osan matkaa pyörällä. Somero-lehteenkin on poljettu töihin niin, että pyörää on säilytetty kesätorilla, jonne on ajettu autolla ja siitä hypätty satulaan. Työpäivän jälkeen on taas pyöräilty torille ja siitä autolla kotiin.
Pyöräily on tehokasta terveysliikuntaa, joka hellii tärähdyksille herkkien jalkojen niveliä. Se kehittää hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa, auttaa painonhallinnassa, parantaa lihasvoimaa ja liikkuvuutta, kehittää tasapainoa ja koordinaatiota. Pyöräillessä jalkojen suuret lihasryhmät työskentelevät tehokkaasti, joten energiaa kuluu runsaasti, ja sydän ja verenkiertoelimistö vahvistuvat.
Pyöräily on myös ekologista, sillä se ei tuota käytännössä lainkaan päästöjä.
Pyöräily on Suomessa toiseksi harrastetuin liikuntamuoto kävelyn jälkeen. Harrastajien määrä hipoo jo miljoonaa. Oletko sinä jo mukana joukossa?Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry