Didim
KSM härkätie2018

Saako auton pestä kotipihallla?

 

autonpesu;auto;BMW

autonpesu;auto;BMW

Lukijamme halusi tietää, onko auton pesemiselle kotipihalla jotain esteitä Somerolla?

Kaupunki vastaa näin:

Someron kaupungin ympäristönsuojelumääräykset sanovat, että ajoneuvojen, veneiden ja vastaavien laitteiden pesu tulee toteuttaa niin, ettei se aiheuta vaaraa ympäristölle tai haittaa naapurustolle.
Laitteiden laajamittainen tai ammattimainen pesu on sallittua ainoastaan siihen tarkoitukseen rakennetulla paikalla, jossa pesuvedet käsitellään hiekan- ja öljynerotuskaivoissa tai muussa tehtävään sopivassa laitteistossa, ja pesuvedet johdetaan keskitettyyn jätevedenpuhdistukseen.
Ajoneuvoja, veneitä, koneita ja vastaavia laitteita pestäessä ranta-alueella ei saa missään olosuhteissa johtaa siitä syntyvää jätevettä suoraan vesistöön.
Ajoneuvojen pesu on kielletty katu- ja tiealueilla ja muilla yleisessä käytössä olevilla alueilla.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry