Didim
KSM härkätie2018

SM-hopeaa ja SM-pronssia

Linnea Harala

Linnea Harala

Jenni Vuori

Jenni Vuori

Someron Esa sai kaksi mitalia Lahdessa pidetyistä 22-vuotiaiden SM-kilpailuista, kun Jenni Vuori heitti keihäässä hopeaa uudella ennätystuloksellaan 49.80 ja Linnea Harala juoksi 1500 metrillä pronssia ajalla 4.50,35.

Lue lisää 18.8.2015  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry